Köszöntjük az UNICEF Magyar Bizottság országos iskolai programjának, az Ébresztő-órának regisztrációs oldalán!

A következő lépésekben egy felhasználói fiókot tud létrehozni az Ön iskolája vagy más oktatási-nevelési intézménye, szervezete számára. Ezen keresztül adhatja meg a jelentkezéshez szükséges adatokat, időpontot foglalhat, és az órát követően visszajelzést is ezen keresztül várunk Öntől.

Bármikor lehetősége van az adatok módosítására, időpontok foglalására vagy új osztályok/csoportok hozzáadására.

A rendszer négy egymást követő lépésen vezeti Önt végig:

  • 1) Iskola adatai
  • 2) Jelentkező osztályok
  • 3) Időpontok
  • 4) Visszajelzés

Bármikor lépkedhet visszafelé, ha valamit módosítani kell, a következő lépést azonban csak akkor tudja megtenni, ha minden szükséges mezőt kitöltött.

Köszönjük, hogy fontosnak tartja a gyermekek érzékenyítését mások problémái iránt, és elkötelezett egy tudatos, másokra odafigyelő generáció felnevelése mellett.

FONTOS! Egy jelentkező intézményhez/szervezethez egy felhasználói fiók tartozik, ezért kérem ezt olyan e-mail cím és jelszó megadásával hozza létre, hogy a fiókon keresztül az intézmény összes osztályának/csoportjának jelentkezését kezelni lehessen.

UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány

Regisztráció

Email cím

Jelszó, kétszer

Adatvédelmi nyilatkozat

A regisztráció során megadott adatokat kizárólag az Ébresztő-óra szervezése során, a szükséges mértékben használjuk fel. Az Ébresztő-órákról adott visszajelzéseket név nélkül, külső kommunikációnk során felhasználhatjuk. Harmadik fél számára semmilyen személyes információt nem adunk ki.